Uslovi kupovine

Kupovina

Kupovina preko našeg sajta www.centaralata.ba sastoji se od samo nekoliko jednostavnih koraka. Prvo, odaberite željeni proizvod, te slijedite link „DODAJ U KORPU“. Zatim, unesite Vaše lične podatke koji su nam potrebni zbog isporuke, te nam pošaljite narudžbu. Ukoliko odabrani artikl trenutno nije dostupan, bićete blagovremeno obavješteni. Željenu robu također možete poručili putem telefona, pozivom ili porukom na broj 066/888-899 i 062/334-540. Sve porudžbine koje primimo do 14h šaljemo istog dana, a nakon tog perioda prenosimo na sljedeći dan.

 

Cijene

Sve cijene naših proizvoda izražene su u KM, te u iste je uračunat i PDV.

 

Način plaćanja

Načini plaćanja su: gotovina, virman, te kartično u jednokratnom iznosu ili na 12 do 18 rata.

 

Dostava

Dostava se vrši našim vozilima isporuke na lokalnoj teritoriji, dok za sve ostale lokacije dostave vršimo preko kurirske službe Pošte i X-Express.

 

Garancija

U opisu svih uređaja je istaknut vremenski period važenja garancije, ukoliko uređaj nema naznačen period garancija, taj uređaj ne podliježe garanciji.

 

Reklamacija

Gotovo svi uređaji prolaze testiranje i isprobavanje prije samog slanja, stoga je mogućnost reklamacije veoma mala. Ukoliko ipak dođe do potrebe za reklamacijom, kupac je dužan dostaviti uređaj u Centar Alata ili u najbliži ovlašteni servis.

 

Povrat robe – 100% garancija

Povrat robe je moguć u roku od 7 dana od dana kupovine. Roba mora biti neotpakovana, nekorišćena u originalnom pakovanju. 100% povrat novca na tekući račun kupca (umanjen za troškove dostave ukoliko su postojali).

Napomena: Kupac snosi sve troškove povrata robe prodavcu!

 

Zaštita privatnosti

U ime Internet prodavnice www.centaralata.ba, obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima tj. korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima i kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Internet prodavnice www.centaralata.ba kao i poslovni partneri  odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti po zakonu Bosne i Hercegovine.